Åpningstider | Lør 11. juni 10.00 – 17.00 | Søn 12. juni 11.00 – 17.00
(åpen som fagmesse man 13. til ons 15. juni)
11. - 12. juni, NOVA Spektrum i Lillestrøm

Oslo Elbil Expo på EVS35

Opplev fremtidens teknologi og prøv de nyeste elbilene

Arrangør

Organisert av

Organisert av

Tidenes største elbil-event i Norge med over 200 utstillere går av stabelen 11.-12. juni! Prøvekjør nye elbiler og elsykler, se det nyeste av smarthus og batteriteknologi, opplev flyvende elbil og mye mer. Her finner du det siste innen elektriske kjøretøy. Vår elektriske framtid er her.

Velkommen til årets store begivenhet innen elektrisk transport! Verdens største utstilling for elektrisk transport, EVS35, kommer endelig til Oslo og Norge.

Opplev den elektriske revolusjonen på nært hold med det beste verden har å by på innen el-kjøretøy. På EVS35 får du muligheten til å se utviklingen med egne øyne.

Elbil.no Vintertest

Enten du er på jakt etter ny elbil, drømmer om el-båt, eller har en fireåring som ønsker å sitte i en elektrisk gravemaskin er EVS35 stedet for deg helgen 11.-12. juni.

EVS35. Vår elektriske framtid er her.

Siste nytt

Hva skjer?

Verdens største utstilling for elektrisk transport, EVS35 kommer endelig til Norge og NOVA Spektrum. Her kan du oppleve den elektriske revolusjonen på nært hold. Det blir mulighet for å prøvekjøre det nyeste innen elbil og elsykkel, sceneshow, aktiviteter og underholdning for små og store elbilister.

EVS35

Thanks to our sponsors and exhibitors

PLATINUM SPONSORS
Gold sponsors
Silver sponsors
HOSTED BY
Organized by
In collaboration with
Media partners