Åpningstider | Lør 11.juni 10.00 – 17.00 | Søn 12. juni 11.00 – 17.00
Buddy Bike sX1

Lyst til å prøve elsykler?

Prøv de norske elsyklene fra Buddy og Podbike i tillegg til et godt utvalg andre elsykler. Testen skjer på Oslo Elbil Expo 11.-12. juni på NOVA Spektrum i Lillestrøm. 

En egen sykkelbane er satt opp for deg som vil teste de nye elsyklene. For skal du kjøpe elsykkel, bør du teste den før bruk slik at den faktisk passer både deg i størrelse og i hva du har tenkt å bruke den til. På banen får du også testet sykkelen i bakke, som er viktig med tanke på hvor mye du får ut av motoren i en oppoverbakke.

Oversikt over elsyklene som kan testes finner du under elbilene på denne siden

Følg skiltene til «Ride & drive» på Oslo Elbil Expo.

Velkommen til Oslo Elbil Expo på EVS35 11.-12. juni på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Tidenes største elbil-event i Norge med over 200 utstillere går av stabelen denne junihelgen. Prøvekjør nye elbiler, se det nyeste av smarthus og batteriteknologi, opplev flyvende elbil og mye mer. Her finner du det siste innen elektriske kjøretøy. Aktiviteter for små og store.