Åpningstider | Lør 11.juni 10.00 – 17.00 | Søn 12. juni 11.00 – 17.00

Elektrisk camping på Bogstad

Under Oslo Elbil Expo 11.-12. juni tilbyr vi rabatterte priser på campingplass eller leiligheter på Bogstad camping. Rabatterte priser gjelder fra 10.-15. juni.

Det vil være representanter fra Norsk elbilforening som kan gi tips om elbilcamping. På Bogstad camping er det tilrettelagt med destinasjonsladere og hurtigladere. Oslo er en god by for camping, som tilbyr naturopplevelser og nærhet til byen samtidig. Benytt anledningen til å bo på Oslos største og sannsynligvis beste campingplass. Les mer:  https://topcamp.no/nb/bogstad

Elbilforeningens Ståle Frydenlund har kjørt land og strand rundt med ulike elbiler og campingvogner. Under Oslo Ebil Expo vil Ståle fortelle om sine erfaringer med elbilcamping. Er campingplassene tilpasset elbiler og er ladestasjonene tilpasset campingvogner? Se programmet